www.vindmijnthuiszorg.nl

Het vinden van een geschikte thuiszorgorganisatie met aandacht voor u, zodat u in uw eigen huis van een veilige en fijne oude dag kunt genieten, is anno 2013 geen gemakkelijk proces. Om die reden is de site  www.vindmijnthuiszorg.nl opgezet door Zorgwoning Nederland BV. Vindmijnthuiszorg.nl is het platform in Nederland waar aanbieders van thuiszorg en additionele services direct in contact komen met mensen die zorg, hulp of service nodig hebben. Aangezien steeds meer mensen zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen, wordt kwalitatief goede thuiszorg steeds belangrijker.

De website is ontwikkeld met kennis van de zorg, actuele regelgeving (indicatiestelling, scheiden van wonen en zorg, AWBZ en WMO) en de woon, zorg -en servicewensen van senioren.

Doel van de website

De veranderingen in de regelgeving  ten aanzien van wonen en (thuis)zorg volgen elkaar in hoog tempo op, waardoor het woon-zorglandschap voor ouderen steeds minder te overzien is. Zelfstandigheid en zelfredzaamheid wordt steeds belangrijker en de overheid voert in rap tempo het scheiden van wonen en zorg door. Dit heeft ingrijpende gevolgen voor de woningen en de zorg voor ouderen. 

Het doel van vindmijnthuiszorg.nl is; om individuele bewoners en mensen die nu of in de toekomst thuiszorg nodig hebben snel en gemakkelijk aan een voor hen geschikte thuiszorgorganisatie te helpen. Vindmijnthuiszorg is een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website die de individuele bewoners of de familie begeleid bij het vinden van een geschikte thuiszorgorganisatie. De thuiszorgaanbieders worden zo volledig mogelijk gepresenteerd en de zorg en service worden helder beschreven. Wanneer iemand geïnteresseerd is kan eenvoudig en direct contact op worden genomen met de thuiszorgaanbieder. De website intermedieert niet en brengt hiervoor dus ook geen kosten in rekening.


Hoe werkt de website?

Bezoekers van www.vindmijnthuiszorg.nl wordt gevraagd om de naam van de plaats waarin ze thuiszorg zoeken in te vullen en op zoek te klikken. De resultaten worden op de volgende pagina per acht aanbieders gepresenteerd. Op de kaart is te zien waar de hoofdvestiging van de thuiszorgorganisatie in de plaats gevestigd is. Door de zoekcriteria te gebruiken en verder in te vullen kan men de zoekopdracht verder specificeren en aanpassen aan de individuele wensen of zorgvraag.

Door vervolgens op de thuiszorgaanbieder zelf te klikken komt u op de profielpagina van de thuiszorgaanbieder en vindt u alle informatie over het bedrijf, de medewerkers, de zorg en de servicediensten. De geïnteresseerde kan direct contact, doormiddel van telefoon of e-mail, opnemen met de thuiszorgaanbieder zonder tussenkomst van derden.

Aanbieden van uw thuiszorgorganisatie op de website

www.vindmijnthuiszorg.nl is voor aanbieders van thuiszorg het platform waarop men direct haar thuiszorg-en serviceproducten kan presenteren. De aanbieders kunnen op de eigen profielpagina hun bedrijfsprofiel en/of zorgvisie geheel naar eigen wens inrichten zodat potentiele cliënten een goed beeld krijgen van hun organisatie. Tevens kan men links maken naar de eigen website of andere informatie plaatsen.

Aanbieders van thuiszorg krijgen een unieke inlogcode waarmee ze direct toegang hebben tot de invoerpagina’s van de website. Het plaatsen van informatie over de eigen organisatie is eenvoudig en gaat snel.

Bewoners nemen direct contact met de thuiszorgaanbieder. Alle benodigde informatie over de eigen organisatie kan in het profiel geplaatst worden. U kunt er ook voor kiezen deze informatie telefonisch te geven wanneer geïnteresseerde direct contact met u opneemt. Onze ervaring is echter dat een volledig ingevuld bedrijfsprofiel leidt tot de hoogste aanmeldingen.