www.vindmijnthuiszorg.nl is de plek voor het vinden van thuiszorg of verzorging in uw eigen huis.

Welkom op vindmijnthuiszorg.nl Bent u op zoek naar thuiszorg, verzorging, service of hulp in uw eigen huis? Door middel van ons uitgebreide netwerk en samenwerking met gerenommeerde aanbieders van thuiszorg in heel Nederland, zijn we in staat u een volledig overzicht aan te bieden van thuiszorgorganisaties in uw plaats/gemeente. Thuiszorg kan u helpen bij het uitvoeren van dagelijkse huishoudelijke zaken. Thuiszorg gaat uit van uw zorg -en/of servicevraag. Uw zelfstandigheid staat daarbij altijd voorop!

U vindt snel en gemakkelijk de thuiszorgorganisatie die bij u past. Het gebruik van de website is gratis en u kunt direct contact opnemen met de thuiszorgorganisaties bij u in de buurt zonder tussenkomst van derden.

Meld uw thuiszorgorganisatie aanklik hier

Thuiszorgorganisatie aanbieden:

Door u te registreren als aanbieder van Thuiszorg ontvangt u een unieke toegangscode en kunt u snel en gemakkelijk een thuiszorg bedrijfsprofiel aanmaken. Het aanmelden kan gratis, maar u wordt sneller gevonden door uw bedrijfsprofiel en een logo te plaatsen. Meer informatie over de kosten voor het plaatsen van een bedrijfsprofiel vindt u bij abonnementen. We plaatsen uw thuiszorgprofiel tevens automatisch op de website van zorgwoning.nl om de vindbaarheid van uw organisatie nog verder te vergroten. Beide websites zorgen ervoor dat u direct en zonder tussenkomst van derden in contact komt met uw cliënten. 

Vindmijnthuiszorg.nl werkt nauw samen met www.zorgwoning.nl. Zorgwoning.nl is dé specialist op het gebied van vraag en aanbod van woningen met zorg en het vinden van de juiste zorg of thuiszorg. De overheid zet steeds verder in op het scheiden van woning en zorg. Hierdoor wordt thuiszorg steeds belangrijker voor veel mensen. Door in te spelen op het scheiden van woning en zorg, onze directe marktbenadering, online mediacampagne en goede contacten met thuiszorgaanbieders hebben wij het grootste marktbereik voor het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van thuiszorg. Wilt u uw thuiszorgorganisatie nog beter onder de aandacht brengen op een van onze websites, neem dan contact op met vindmijnthuiszorg.nl.